Το γλυπτό στο χώρο

Δείτε την εφαρμογή

Η εφαρμογή "Το Γλυπτό στο Χώρο" δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε και να εγκαθιστήσουμε γλυπτά στο δημόσιο χώρο της επιλογής μας!

Στην εφαρμογή παρέχονται επιλεγμένα γλυπτά του Γιώργου Ζογγολόπουλου που μπορούν να τοποθετηθούν σε πλήθος πραγματικών φωτογραφιών που απεικονίζουν ένα αστικό τοπίο (πλατεία, πάρκο ή άλλο δημόσιο χώρο). Οι φωτογραφίες με αστικά τοπία που υπάρχουν ήδη στην εφαρμογή μπορούν να εμπλουτιστούν με χώρους που ο χρήστης μπορεί να επιλέξει, να φωτογραφίσει, να προτείνει και να ανεβάσει στην εφαρμογή!

 

Δημιουργία της προσωπικής μου σύνθεσης:

1. Εγγραφή στην εφαρμογή με τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου (e-mail registration) και δημιουργία ενός προσωπικού κωδικού (password).

2. Επιλογή "Νέα σύνθεση" για να δημιουργήσω τη δική μου σύνθεση ή "Συνθέσεις" για να δω όλες τις υπάρχουσες συνθέσεις.

3. "Νέα σύνθεση": με απλό κλικ επιλέγω ένα από τα διαθέσιμα τοπία ή επιλέγω να ανεβάσω τη δική μου φωτογραφία τοπίου και στη συνέχεια επιλέγω το γλυπτό που με ενδιαφέρει να τοποθετήσω στη σύνθεσή μου. Στην εικόνα που δημιουργώ μπορώ να τοποθετήσω το γλυπτό στο σημείο που επιθυμώ απλώς κάνοντας drag & drop ή και να αλλάξω την κλίμακα του γλυπτού στο τοπίο κάνοντας drag to resize.

4. Δίνω έναν τίτλο στη σύνθεσή μου και πατώντας "Αποστολή για έγκριση" στέλνω τη νέα σύνθεση στο Ίδρυμα για να δημοσιευθεί και να αποθηκευθεί στην εφαρμογή.