Άλλες δραστηριότητες
An Art Lover's Guide to Athens14.11.2017

Το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του στο Culture Trip (culturetrip.com) για την επιλογή και την παρουσίαση των δράσεων του Ιδρύματος στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο An Art Lover's Guide to Athens, που επιμελήθηκε η κ. Ethel Dilouambaka.
Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στην εμπνευσμένη ομάδα του Culture Trip και στην Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας κ. Coline Marcenac.

Το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου πιστεύει ότι όλοι μας μπορούμε να συνεισφέρουμε θετικά στον πολιτισμό, την πολιτιστική ανάπτυξη και τις Τέχνες!
Ο πολιτισμός περιλαμβάνει τρόπους ζωής και αντικατοπτρίζει τις αξίες και τις προσδοκίες μας. Οι τέχνες, τα μουσεία, οι βιβλιοθήκες και τα αρχεία διατηρούν τη μνήμη μας, τη δημιουργικότητά μας, την αριστεία μας, την ομορφιά μας και τη διαφορετικότητά μας... ας επιτρέψουμε λοιπόν στους εαυτούς μας να επισκεφθούμε όλα αυτά τα μέρη και να εκφραστούμε μέσα από πράγματα που έχουν μεν ληφθεί μέσα από την καθημερινή τους χρήση, έχουν όμως γίνει η γέφυρα ανάμεσα στο ορατό και το αόρατο!

Η αισθητική είναι έμφυτη σε κάθε άνθρωπο και η τέχνη είναι μια θεμελιώδης ανάγκη!