Εκδηλώσεις & Παρουσιάσεις Έργων
Πρόσκληση "ΖΟΓΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ: ΜΕΣΣΑΝΑ"09.07.2018

Αγαπητοί Φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε το προσεχές Σάββατο στην Αρχαία Μεσσήνη.

Στέλνοντάς σας την τελική πρόσκληση, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα παρακάτω, προκειμένου το πρόγραμμα της εκδήλωσης να διευκολυνθεί αλλά και να σας υποδεχθούμε ακόμη καλύτερα:

α. Εάν σκοπεύετε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και δεν το έχετε ακόμη επιβεβαιώσει, σας παρακαλούμε ΘΕΡΜΑ να το πράξετε το συντομότερο, απαντώντας στο παρόν mail ή καλώντας μας στο τηλέφωνο.

β. Η εκτύπωση της επισυναπτόμενης πρόσκλησης και η επίδειξή της στην είσοδο από τις 19.00 και εξής όπου ο αρχαιολογικός χώρος λειτουργεί ακόμη κανονικά ως τις 20.00, θα σας διασφαλίσει ελεύθερη διέλευση.

γ. Προτείνουμε να βρίσκεστε στον αρχαιολογικό χώρο από τις 19.00 και ως τις 19.30 το αργότερο, προκειμένου να έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε έστω και λίγο στα μνημεία και τα σύγχρονα γλυπτά. Μετά τις 20.00, θα συγκεντρωθούμε στο αρχαίο θέατρο στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου όπου και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή των εγκαινίων, ακολουθούμενη από το σύντομο μουσικό ρεσιτάλ με τη Χριστίνα Γιαννακοπούλου (σοπράνο) και τον Αντώνη Κουφουδάκη (κιθάρα).

δ. Στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου όπου και θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση, θα πωλείται προς 10.00 ευρώ ο συλλεκτικός κατάλογος της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλο κόπο από τους συντελεστές της έκθεσης, και χάρη στην ευγενική υποστήριξη των εταιρειών, ιδρυμάτων και φίλων που την αγκάλιασαν. Αγοράζοντάς τον, ενισχύετε την εργασία όλων μας.

ε. Το πρωί της Κυριακής , στις 10.30, θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε από τον Πέτρο Θέμελη στα μνημεία του χώρου.  Εάν προγραμματίζετε να βρεθείτε κοντά μας για τα εγκαίνια της έκθεσης και επιθυμείτε να είστε επίσης μαζί μας το πρωί της Κυριακής (όπου για να μπείτε στον χώρο θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο του εισιτηρίου, παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώσετε).

 

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και σας περιμένουμε!