Επισκεφθείτε μας

Το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου είναι ανοικτό στο κοινό για μια επίσκεψη στην κατοικία και στο εργαστήριο του Γιώργου και της Ελένης Ζογγολοπούλου, καθώς επίσης για μελέτη και έρευνα στο έργο τους.

Στους χώρους του Ιδρύματος ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί την έκθεση γλυπτών και ζωγραφικών έργων, ενώ στο εργαστήριο πέραν των έργων θα μπορέσει να δει τα εργαλεία και τα υλικά των δύο καλλιτεχνών.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00

Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα ύστερα από την ξενάγηση στην Υπαίθρια Γλυπτοθήκη Ψυχικού ακολουθεί επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους του Ιδρύματος.

Είσοδος ελεύθερη.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:

Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Μετρό: στάση Πανόρμου και από εκεί με το λεωφορείο 653 στη στάση Β’ Πλατεία «Ελ. Βενιζέλου». Το Ίδρυμα βρίσκεται πλησίον της πλατείας διασχίζοντας την οδό Μαβίλη στη διασταύρωσή της με την λεωφόρο Δημοκρατίας (περίπου 5΄ λεπτά με τα πόδια).

Με ιδιωτικό μέσο
Από την Λ. Κηφισίας στην είσοδο του Π. Ψυχικού ακολουθείτε ευθεία την Λ. Διαμαντίδου έως το ύψος της Β’ Πλατείας «Ελ. Βενιζέλου» και διατηρώντας πορεία στην αριστερή λωρίδα στρίβετε δεξιά στην οδό Σολωμού η οποία διασταυρώνεται με την Λ. Δημοκρατίας. Στρίβετε αριστερά ακολουθώντας τη Λ. Δημοκρατίας όπου στο τέλος του τετραγώνου δεξιά της διασταύρωσης στον αριθμό 49 βρίσκεται το Ίδρυμα.


Για περισσότερες πληροφορίες:

T: 210-6712210, 210-6725879
F: 210-6712210, 210-6725879
E: info@zongolopoulos.gr