Έπίσκεψη στο Ίδρυμα

Το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου είναι ανοικτό στο κοινό για μια επίσκεψη στην κατοικία και στο εργαστήριο του Γιώργου και της Ελένης Ζογγολοπούλου, καθώς επίσης για μελέτη και έρευνα στο έργο τους.

 

Στους χώρους του Ιδρύματος ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί την έκθεση γλυπτών και ζωγραφικών έργων, ενώ στο εργαστήριο πέραν των έργων θα μπορέσει να δει εργαλεία και υλικά των δύο καλλιτεχνών. 

 • Ώρες λειτουργίας
  Ώρες λειτουργίας

  Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00

  Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, ύστερα από την ξενάγηση στην Υπαίθρια Γλυπτοθήκη Ψυχικού, ακολουθεί επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους του Ιδρύματος.
  Είσοδος ελεύθερη.

Image

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:

 • Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μετρό: στάση Πανόρμου και από εκεί με το λεωφορείο 653 στη στάση Β’ Πλατεία «Ελ. Βενιζέλου». Το Ίδρυμα βρίσκεται πλησίον της πλατείας διασχίζοντας την οδό Μαβίλη στη διασταύρωσή της με την λεωφόρο Δημοκρατίας (περίπου 5΄ λεπτά με τα πόδια).

 • Με ιδιωτικό μέσο

Από την Λ. Κηφισίας στην είσοδο του Π. Ψυχικού (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου), ακολουθείτε ευθεία την Λ. Διαμαντίδου έως το ύψος της Β’ Πλατείας «Ελ. Βενιζέλου» και διατηρώντας πορεία στην αριστερή λωρίδα στρίβετε δεξιά στην οδό Σολωμού η οποία διασταυρώνεται με την Λ. Δημοκρατίας. Στρίβετε αριστερά ακολουθώντας τη Λ. Δημοκρατίας όπου στο τέλος του τετραγώνου δεξιά της διασταύρωσης στον αριθμό 49 βρίσκεται το Ίδρυμα.

Επικοινωνία με εμάς

Επικοινωνία με εμάς

Διεύθυνση

Δημοκρατίας 49
Τ.Κ. 154 52, Π. Ψυχικό
ΑΘΗΝΑ

Email / Τηλ / Fax

info@zongolopoulos.gr Τ: 210 6712210 
(Δευ. - Παρ.: 09:00 - 17:00). 


  *υποχρεωτικά πεδία

  Κλικ στο Χάρτη για λήψη οδηγιών στη συσκευή σας. 

  Κλικ στο Χάρτη για λήψη οδηγιών στη συσκευή σας.